Diergeneeskunde in Ontwikkelingssamenwerking


Healthy animals, healthy people

Over DIO

DIO biedt steun en advies op het gebied van dierlijke gezondheid en veehouderij, aan de minder bedeelde bevolkingsgroepen in de wereld, ongeacht herkomst, geloof of politieke overtuiging.

Steun DIO!

Giro: 6910
IBAN: NL16INGB0000006910
BIC: INGBNL2A

De Spaarpotjes-Actie

Speciaal voor praktijken:
Vraag een spaarpotje aan en zet deze op de balie. Steun DIO!

DIO

Steun DIO, word donateur!

Stichting DIO is een voor Nederland unieke organisatie die zich inzet voor dierlijke gezondheidszorg in ontwikkelingslanden.

Want: als de kudde sterft, sterft het dorp!


Wilt u als particulier onze organisatie steunen, dan volgt hieronder een kleine opsomming van de mogelijkheden. Bedrijven en overheidsinstanties worden verzocht contact op te nemen met ons door een mail te sturen naar dio@dio.nl, zodat uw en onze wensen perfect op elkaar afgestemd kunnen worden.


Mogelijkheden

- U kunt natuurlijk donateur worden. Dit kan door €25,= over te maken op giro 6910 (t.n.v. Stichting DIO).

- Bent u nog student, dan kunt u studentdonateur worden voor €10,= per jaar.

- U kunt praktijkdonateur worden door uw praktijk of onderneming een bedrag over te laten maken op giro 6910 (t.n.v. Stichting DIO).

- Zoekt u ter gelegenheid van een jubileum, huwelijk of ander groot feest een goed doel om de opbrengsten aan te schenken, denk dan eens aan DIO.
Dergelijke giften worden vermeld in ons kwartaalblad DIO-dialoog.

- Wilt u actief meewerken binnen DIO, dan kunt u ook vrijwilliger worden. Hiervoor hoeft u niet diergeneeskundig onderlegd of studerend te zijn. Veel vrijwilligerswerk kan op afstand gedaan worden. Voor meer info kijk op vrijwilliger worden.

- Wilt u folders,flyers of ander informatiemateriaal in uw praktijk? Neem dan gerust contact met ons op.

- Ook het uitlenen van onze fototentoonstelling behoort tot de mogelijkheden. Dit is een verzameling foto's met als thema: "diergeneeskunde in ontwikkelingslanden".
Erg mooi en origineel!