Diergeneeskunde in Ontwikkelingssamenwerking


Healthy animals, healthy people

Over DIO

DIO biedt steun en advies op het gebied van dierlijke gezondheid en veehouderij, aan de minder bedeelde bevolkingsgroepen in de wereld, ongeacht herkomst, geloof of politieke overtuiging.

Vrijwilligers nodig voor:

Symposium-commissie

DIOloog-commissie

Vaccinatieactie-commissie

Organisatie VO's/infoavonden

DIO

Vrijwilliger worden bij DIO

Stichting Diergeneeskunde In Ontwikkelingssamenwerking draait geheel op vrijwilligers. Op dit moment bestaan onze vrijwilligers vooral uit diergeneeskunde studenten. Dit betekend echter niet dat u diergeneeskunde hoeft te studeren of in de diergeneeskunde actief hoeft te zijn om vrijwilliger te worden bij DIO.

Onze vrijwilligers houden zich onder andere bezig met informatie verstrekking, het begeleiden van projecten, het organiseren van info-avonden en promotiewerkzaamheden. Naast werkzaamheden op de faculteit hebben we taken die vanaf thuis uit te voeren zijn. Elke eerste maandagavond van de maand houden wij een vrijwilligers overleg, waarbij we of een spreker hebben of lopende zaken bespreken. Bent u geïnteresseerd om vrijwilliger te worden bij DIO of wilt u meer informatie over vrijwilligerswerk bij DIO neem dan vandaag nog contact op met onze  vrijwilligerscoördinator of vul het onderstaande formulier in.